Pecan Sandies
Pecan Sandies este un vegetarian farfurie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 12. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt de migdale, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pecan Sandies, Pecan Sandies, și Pecan Sandies.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Bateți împreună făină, nuci pecan, scorțișoară și sare. Unt de cremă și zahăr.
Adăugați albusul de ou și continuați să bateți până când este ușor și pufos. Bateți în extract de vanilie. La viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină și bateți până se formează un aluat.
Formați aluatul în bile de 3 inci, aproximativ 1 lingură cu vârf fiecare.
Așezați bilele de aluat la 2 centimetri distanță pe foile de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți până se rumenesc ușor pe fund, 10 minute.
În timp ce prăjiturile sunt încă fierbinți, Cerneți zahărul cofetarilor peste vârfuri.
Se transferă într-un suport de sârmă și se răcește complet.