Pecan Pie Buzunare
Pecan Pie Pockets este o rețetă sudică care servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 835 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 209 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, ouă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, Pecan Pie Buzunare, și Buzunare De Pui Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau friteuză, încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, siropul de porumb, untul și ouăle. Se amestecă nucile pecan, vanilia și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul și se fierbe 10 minute.
Pe o suprafață ușor făinată, derulați crusta de plăcintă.
Tăiați rundele folosind un tăietor de 4 1/2 inch. Rulați din nou aluatul după cum este necesar. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Așezați 1 crustă de plăcintă rotundă pe o suprafață curată și plană. Periați ușor marginile crustei cu gălbenușul de ou bătut.
Așezați 1 lingură de amestec de nuci pecan în centrul rundei. Îndoiți aluatul peste umplutură, apăsând marginile cu o furculiță pentru a sigila. Repetați cu rundele rămase și amestecul de pecan.
Prăjiți plăcintele în loturi până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Praf ușor cu zahărul cofetarilor, dacă doriți.