Pecan de cireșe răspândit pe brioșe de porumb

Pecan de cireșe răspândit pe brioșe de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați pecanul de cireșe răspândit pe brioșele de porumb. O porție conține 612 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Dacă aveți unt, nuci pecan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe De Porumb Cowboy Cu Răspândire De Cilantro, Brioșe de somon și porumb cu brânză răspândită, și Brioșe Cu Tărâțe De Pecan Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o tigaie de brioșă cu 6 căni cu spray de gătit cu aromă de unt; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu, combinați amestecul de brioșă de porumb, ou, lapte, unt și sâmburi de porumb. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă cantități egale de amestec în fiecare ceașcă de briose.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 16 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele răspândite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă bine. La frigider până când este gata de utilizare.
7
Pentru a servi, întindeți brioșa caldă cu Pecan de cireșe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Împrăștiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere delicioase roșii, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un schnitzel tradițional Jaeger.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista