Pear-și-Gorgonzola Crostini
Pear-și-Gorgonzola Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 549 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de slănină, nuci, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Încercați Pear & gorgonzola crostini, Gorgonzola-Crostini De Pere La Grătar, și Gorgonzola Cu Balsamic Și Crostini De Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună felii de pere și suc de lămâie; pune deoparte.
Prăjiți felii de pâine franceză la 5 inci de la căldură 1 minut pe fiecare parte sau până când sunt ușor prăjite.
Se amestecă brânza și laptele până se omogenizează; se întinde uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Presărați fiecare felie cu 1 linguriță de nuci; se acoperă cu 1 felie de pere și slănină.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo