Peachy Pops
Peachy Pops necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 214 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de piersici, folie, lapte de soia de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Peachy Pops, Chocolate Dip Ice Pops de la Purely Pops / întrebări și răspunsuri cu autorul și Giveaway, și Tort Pops Rețetă: Cupcake Pops.
Instrucțiuni
În blender, puneți lapte de soia, piersici și miere. Capac; se amestecă la viteză mare aproximativ 1 minut sau până se omogenizează.
Așezați pahare de hârtie într-o tigaie dreptunghiulară; turnați amestecul de piersici în cupe de hârtie. Acoperiți partea superioară a fiecărei căni cu folie; introduceți bățul prin folie în fiecare pop.
Congelați 2 până la 3 ore sau până când este ferm. Pentru a servi, scoateți cupele.