Peach Souffl
Peach souffl Xixt este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 201 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, amidon de porumb, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Georgia Peach Souffl Xixts, Sufleuri De Piersici Congelate, și Camembert Souffles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul cuptorului la cea mai mică setare și scoateți suportul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți ușor 6 (8 uncii) vase souffl cu spray de gătit.
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr granulat. Pune deoparte.
Puneți piersicile și 1/3 cană de zahăr granulat într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de piersici, amidonul de porumb, sucul, sarea și gălbenușurile de ou într-o cratiță medie, amestecând bine cu un bici; se aduce la fierbere. Gatiti timp de 1 minut, amestecand constant cu un tel.
Se ia de pe foc; se amestecă untul. Se răcește 5 minute.
Puneți crema de tartru și albușuri de ou într-un bol mare de amestecare și bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați restul de 1/3 cană de zahăr granulat, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu suprasolicitați). Amestecați ușor 1/4 din albușurile de ou în amestecul de piersici și pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Îndepărtați ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Așezați vasele pe o foaie de copt și așezați foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți sufletele din cuptor).
Coaceți timp de 28 de minute la 350 sau până când un pick de lemn introdus în partea de souffl iese curat.
Se presară uniform cu zahăr pudră.