Peach Snickerdoodle Cobbler
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Peach Snickerdoodle Cobbler. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 908 calorii. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 182 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Snickerdoodle Cobbler, Snickerdoodle Dovleac Cizmar, și Apple Snickerdoodle Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluatul de biscuiți: într-un mixer de stand sau cu un mixer electric portabil, cremă împreună untul și zaharurile. Bateți oul și vanilia, apoi combinați toate restul ingredientelor înainte de a bate în aluat la viteză mică, terminând manual pentru a evita suprasolicitarea aluatului. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Pentru piersici: curățați piersicile și tăiați-le în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în două sau trei felii, în funcție de dimensiune. Aruncați pentru a acoperi bine cu zahăr brun, ghimbir și bourbon. Se lasă deoparte și se lasă să se macereze cel puțin 30 de minute.
Coaceți: Setați un raft în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. împărțiți uniform piersicile între patru ramekine, adăugând lichid macerat în mod egal la fiecare.
Rulați patru bucăți egale de aluat de biscuiți în bile puțin mai mari decât dimensiunea mingii de golf.
Rulați pentru a acoperi bine în amestec de scorțișoară-zahăr, aplatizați ușor și așezați fiecare în centrul unui cizmar.
Coaceți timp de 20-30 de minute, până când cookie-ul este copt, dar încă foarte moale și piersicile eliberează suc care bulează în jurul marginilor. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire, acoperit cu înghețată
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling