Peach-Rhubarb Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 307 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piersici, zahăr granulat, ovăz cu gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Peach Rhubarb Crisp, Peach Rhubarb Crisp, și Piersic, Rubarbă Și Ghimbir Crocant.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; adăugați 1/4 cană de făină, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Combinați ovăzul, zahărul brun și restul de 1 cană de făină într-un castron mic; tăiați în unt rece cu o furculiță sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Presărați amestecul uniform peste umplutura de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
5
Coaceți la 375 timp de 45 până la 50 de minute sau până la bule.