Peach Melba Cooler
Peach Melba Cooler ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 233 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr granulat, zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Melba Pie, Peach Melba, și Peach Melba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și apa la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând ocazional până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Transferați siropul într-un recipient mic, cu un capac etanș.Înjumătățiți, gropiți și tăiați piersica în felii groase de 1/8 inch.
Adăugați feliile de piersică în sirop și amestecați pentru a combina. Sigilați recipientul și dați-l la frigider până când aroma de piersică infuzează siropul, cel puțin 4 ore sau până la 3 zile.Când este gata de servit, turnați siropul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mediu; aruncați feliile de piersică.
Adăugați jumătate din zmeură și jumătate din crenguțele de cimbru în castron. (Puneți restul de zmeură și cimbru deoparte pentru a le folosi ca garnituri.) Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți scurt zmeura până când își eliberează sucurile.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un ulcior mare și turnați amestecul de zmeură. Apăsați ușor solidele cu o spatulă de cauciuc, apoi aruncați conținutul strecurătorului.
Adăugați sifonul club și puțină gheață în ulcior și amestecați ușor cu o lingură lungă până se combină.Zdrobiți ușor jumătatea rămasă de cimbru zdrobindu-l în mâini (dar nu-l mângâiați complet) și lăsați-l deoparte.
Se toarnă răcitorul de piersici Melba în pahare collins umplute cu gheață și se ornează fiecare băutură cu o crenguță de cimbru și câteva zmeură proaspătă.