Pavlova
Pavlova ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 213 calorii. Un amestec de fructe de pădure, extract de vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pavlova, Pavlova, și Pavlova pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 27
Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați un cerc de 10 inci pe hârtie pergament. Întoarceți hârtia pergament. Fixați cu bandă de mascare; pus deoparte.
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați sare, bătând până se formează vârfuri tari. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți).
Presărați amidon de porumb peste amestecul de albuș de ou; bate la viteză mică până se omogenizează bine. Se amestecă vanilia și oțetul.
Lingură amestec de albuș de ou pe cercul desenat. Folosind partea din spate a lingurii, formați bezea într-un "cuib" cu laturi de 2 1/2 inch.
Coaceți la 275 timp de 2 ore sau până se usucă. Opriți cuptorul; lăsați bezea să se răcească în cuptorul închis cel puțin 12 ore. Îndepărtați cu grijă bezea de pe hârtie; pus deoparte.
Combinați fructele și zahărul pudră; lăsați să stea 5 minute.
Combinați înghețata și lichiorul. Puneți amestecul de fructe pe bezea și stropiți sosul deasupra.