Pavlova

Pavlova
Pavlova ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 213 calorii. Un amestec de fructe de pădure, extract de vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pavlova, Pavlova, și Pavlova pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați un cerc de 10 inci pe hârtie pergament. Întoarceți hârtia pergament. Fixați cu bandă de mascare; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați sare, bătând până se formează vârfuri tari. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Presărați amidon de porumb peste amestecul de albuș de ou; bate la viteză mică până se omogenizează bine. Se amestecă vanilia și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
6
Lingură amestec de albuș de ou pe cercul desenat. Folosind partea din spate a lingurii, formați bezea într-un "cuib" cu laturi de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
7
Coaceți la 275 timp de 2 ore sau până se usucă. Opriți cuptorul; lăsați bezea să se răcească în cuptorul închis cel puțin 12 ore. Îndepărtați cu grijă bezea de pe hârtie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Combinați fructele și zahărul pudră; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
9
Combinați înghețata și lichiorul. Puneți amestecul de fructe pe bezea și stropiți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
(din Cutie)(din Cutie)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista