Pavele Cu Cartofi-Parmezan 4
Potato-Parmesan Pavcabrul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, parmezan, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pavaj De Cartofi, Prăjiturile Fleac (Pavê Nhá Benta), și Tort de cartofi și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pavul diametru: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mediu, aruncați feliile de cartof cu smântâna până când sunt acoperite bine. Ungeți cu generozitate o caserolă ceramică. Aranjați 4 straturi de cartofi în fundul tigaiei și condimentați cu sare și piper.
Presărați jumătate din parmezan pe cartofi și acoperiți cu 4 straturi de cartof. Se condimentează cu sare și piper, se presară parmezanul rămas și se acoperă cartofii rămași peste brânză. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți timp de 1 1/2 ore sau până când cartofii sunt fragede.
Rețetă adaptată de la Charlie Trotter gătește acasă