Patiserie Daneză
Patiserie daneză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de lămâie, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 8 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brânză Portocalie Patiserie Daneză, Rulouri De Scorțișoară De Patiserie Daneză, și Blackberry Ginger Patiserie Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și 2/3 cană de făină. Împărțiți în 2 părți egale și rulați fiecare jumătate între 2 bucăți de hârtie cerată într-o foaie de 6 x12 inch. La frigider.
Într-un castron mare, amestecați drojdia uscată și 3 căni din făina rămasă. Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați laptele, zahărul și sarea.
Se încălzește la 115 grade F (43 grade C), sau doar cald, dar nu fierbinte la atingere.
Se amestecă amestecul de lapte cald în făină și drojdie împreună cu ouăle și extractele de lămâie și migdale. Se amestecă timp de 3 minute. Frământați în făina rămasă 1/2 cană odată până când aluatul este ferm și flexibil. Lăsați deoparte să se odihnească până la dublarea dimensiunii.
Tăiați aluatul în jumătate și rotiți fiecare jumătate până la un pătrat de 14 inci.
Așezați o foaie de unt rece pe fiecare bucată de aluat și pliați aluatul peste el ca pe coperta unei cărți. Sigilați marginile apăsând cu degetele.
Rulați fiecare piesă într-un dreptunghi de 20x 12 inch, apoi pliați în treimi prin plierea laturilor lungi peste centru. Repetați Rularea într-un dreptunghi mare și pliați în treimi. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Scoateți din frigider unul câte unul și rotiți și pliați fiecare bucată încă de două ori. Reveniți la frigider pentru a se răci din nou înainte de modelare. Dacă untul se încălzește prea mult, aluatul va deveni dificil de gestionat.
Pentru a face danezi, rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch. Aluatul poate fi tăiat în pătrate, cu o umplutură plasată în centru. Îndoiți 2 dintre colțuri peste centru pentru a forma o formă de diamant umplută. Sau, pliați piesa în jumătate, tăiați-o în benzi de 1 inch, întindeți-o, răsuciți-o și rotiți-o într-o spirală.
Așezați o bucată de conserve sau altă umplutură în centru.
Așezați danezii pe o foaie de copt unsă și lăsați să crească până se dublează. Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Danezii pot fi periați cu albuș de ou pentru un finisaj strălucitor.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când fundul se rumeneste.