Patiserie Clasică Cu Plăcintă Cu Două Cruste
Patiseria clasică de plăcintă cu două cruste de untură ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție conține 91 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă vegană servește 10 și costă 3 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, untură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Cheesecake clasic cu crustă de patiserie, Plăcintă Cu Untură Crustă Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă cu mere cu crustă de untură de frunze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina și sarea împreună într-un castron mare.
Tăiați untura cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Se presară în apă, 1 lingură la un moment dat, amestecând ușor cu o furculiță sau blender de patiserie până când toată făina este umezită și aluatul aproape curăță părțile laterale ale bolului. Împărțiți aluatul în jumătate și formați rundele aplatizate. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.