Pate Brisee

Pate Brisee
Pate Brisee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de crustă. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Martha Stewart. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă cu gheață, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 16%. Încercați Pate Brisee, Galette Și Plăcinte De Mână, Plăcintă cu mere-mure cu "frunze de toamnă" Pate Brisee, și Clasic Placinta Cu Mere Cu P, Bris, Bris, Crusta, Cea Mai Buna Placinta, Bakeoff 20 pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista