Pat Anghinare Antipasto

Pat Anghinare Antipasto
Pat anghinare Antipasto ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. O porție conține 305 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,41 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, lămâi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Pat Anghinare Antipasto, Antipasto De Legume Pentru Copii, și Anghinare Antipasto: Carciofata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți bulion, 2 căni de apă, 2 lingurițe. sare, frunze de dafin, jumătate din crengutele de cimbru, usturoiul și boabele de piper într-o oală mare. Înjumătățiți 1 din lămâi, strecurați sucul din ambele jumătăți în oală și aruncați în coji stoarse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, scoateți frunzele exterioare (aproximativ jumătate din ea; fii nemilos) până la miezul gălbui. Trim 1/2 în. de la punctele de frunze și tăiați tulpina la aproximativ 1/2 in. Picătură în amestec bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Aduceți anghinare în amestecul de bulion aproape la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când frunzele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit ascuțit, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, acoperită; apoi se răcește peste noapte și până la 3 zile.
5
Lăsați anghinarea să ajungă la temperatura camerei (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Scurgeți anghinarea, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați crengutele de cimbru fierte. Împărțiți anghinarea și bilele de mozzarella între plăcile de servire, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Cu un zester sau un microplan, rupeți aproximativ 1 linguriță. zest din lămâia rămasă și împrăștiați peste farfurii împreună cu crengile de cimbru rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
ZesterZester
7
Se servește cu aioli de nuci de pin cu ardei roșu și pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
AioliAioli
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista