Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastrami Rueben akan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1341 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sos de chili, murături de mărar, tăiați cum vă place și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ovăzul tăiat din oțel, puteți urma acest fel principal cu Ovăz Tăiat Din Oțel De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pastrami Rueben aka, Pâine Rueben Stratificată, și Sandvișul Rachel: vărul mai dulce al lui Rueben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați maioneza, sosul de chili, smântâna, hreanul, sucul de lămâie, zahărul, sosul Worcestershire, sosul fierbinte, boia afumată, murăturile de mărar și șalotele într-un robot de bucătărie până se amestecă bine. Nu peste amestec, totuși doriți să vedeți unele textura. Se condimentează cu sare și piper. Puneți deoparte sau refrigerați într-un borcan acoperit până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Murături De Mărar
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Combinați jumătate din pansament cu varza murată și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
2
Așezați 1 felie de brânză pe o bucată de pâine. Îngrămădiți carnea sus pe brânză, acoperiți cu o felie suplimentară de brânză, o parte din amestecul de varză murată și a doua bucată de pâine. Ungeți exteriorul sandvișului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți o tigaie antiaderentă cu fundul greu sau o tigaie la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați sandvișurile, acoperiți cu un bol rezistent la căldură și grătați până devin aurii și lipicioase la mijloc, 3 până la 4 minute. Întoarceți, acoperiți și lăsați să gătească până devin aurii de jur împrejur, încă 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Serviți pansamentul suplimentar pe lateral.
6
Nota lui Cook: îmi place să primesc o bucată întreagă de Pastramă, netăiată, de la Fumare ' s Din Chicago. Dacă aveți o delicatese preferată, încercați să obțineți o bucată întreagă și să o tăiați singur; carnea va rămâne drăguță și fragedă și puteți amesteca coaja de la capătul tăiat cu mijlocul mai cărnos. Te vei îndrăgosti din nou de Pastramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastramă
Scoarță
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch