Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home

Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home
Reteta Pastrami Benedict de la ' artizan Jewish Deli la domiciliu ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $2.1 pe portie. O porție conține 769 calorii, 27G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, sos olandez, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home, Latkes de cartofi crocanți de la ' The Artisan Jewish Deli acasă, și Salata "dieta" lui Zuke de la " The Artisan Jewish Deli at Home pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 F. F. tapetați două foi mari de copt cu margini cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a face sosul, așezați gălbenușurile de ou, muștarul, sucul de lămâie, sarea și cayenne într-un blender și amestecați la viteză medie până se spumează. Cu blenderul în funcțiune, turnați untul topit fierbinte într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Asigurați-vă că nu adăugați untul prea repede sau sosul se va rupe. Dacă este necesar, adăugați apă caldă, câte 1 lingură, pentru a subția sosul până la o consistență care va acoperi spatele unei linguri. Gustați și reglați condimentul. Acoperiți sosul pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Așezați latkes pe una dintre foile de copt căptușite și puneți-le la cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-o tigaie mare la foc mediu și lucrând în două loturi, prăjiți pastrama, rotind o dată sau de două ori, până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastramăPastramă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați pastrama pe cealaltă foaie de copt căptușită și dați-o la cuptor pentru a rămâne caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastramăPastramă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Pentru a bracona ouăle, aduceți la fierbere aproximativ 2 centimetri de apă într-o tigaie mare. Când apa fierbe, adăugați oțetul alb. Reduceți căldura, astfel încât apa să fie chiar sub un foc mic. Pe rând, spargeți ouăle într-un castron mic și strecurați-le în apă. După aproximativ 3 minute, folosiți o lingură cu fante pentru a ridica primul ou pentru a vedea dacă albul s-a întărit complet. Când albușurile sunt setate, scoateți ouăle cu o lingură cu fante și ștergeți ușor excesul de apă cu un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Transferați ouăle pe o farfurie mare și, dacă doriți, folosiți un cuțit pentru a tăia orice margini zdrențuite din Albi. Acoperiți ouăle pentru a le menține calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista