Caramel Apple Pastis necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 369 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de unt, miere, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Halloween. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pastis Cu Mere Caramel, Ingredientul Secret (pastis): Pastis-pește glazurat cu fenicul, și Ingredientul Secret (pastis): Pastis și Persillade umplute m.
Instrucțiuni
1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Rezervați 2 linguri de migdale și întindeți uniform migdalele rămase pe o foaie de copt, apoi prăjiți-le în treimea superioară a cuptorului până devin aurii, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Creșteți temperatura cuptorului la 400 de felii de mere F. 3toss cu suc de lămâie și 1/4 linguriță de scorțișoară într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Gatiti 1 lingura de unt cu miere si zahar granulat intr-o tigaie adanca de 12 inci la foc moderat, amestecand constant si cu grija cu o lingura de lemn (amestecul va spuma), pana cand amestecul devine auriu profund, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Căpșuni La Picior
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați cu grijă mere (caramelul se va întări, apoi se va lichefia), amestecând ușor de pe fundul tigaiei pentru a acoperi merele cu caramel și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, până când merele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scurgeți merele într-o strecurătoare așezată peste un castron mare, rezervând caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De Verjuic
8
Transferați merele într-un alt bol și amestecați migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Turnați caramelul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță grea de 2 litri și aruncați orice solide. Se fierbe rapid până când lichidul se reduce la o glazură groasă (aproximativ 1/3 cană), 5 până la 10 minute. Păstrați ușor cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Se amestecă zahărul cofetarilor și restul de 3/4 linguriță de scorțișoară și se transferă într-o sită cu ochiuri fine sau într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cernere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Ungeți tigaia cu formă de arc cu puțin unt rămas. Acoperiți teancul de phyllo cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Păstrând phyllo rămas acoperit, Așezați 1 foaie pe o suprafață de lucru și periați cu unt, apoi pudrați ușor cu zahăr de scorțișoară. Ridicați phyllo cu unt și încadrați ușor în tigaie cu capetele deasupra. Rotiți ușor tigaia, apoi untul și zahărul încă o foaie și puneți-o în tigaie. (Foile nu trebuie să se alinieze.) Repetați cu încă 7 foi, rotind tigaia de fiecare dată, astfel încât surplombarea foilor acoperă întreaga jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
12
Răspândiți amestecul de mere în mod egal în coajă phyllo și în partea superioară netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
13
Periați foaia rămasă phyllo cu unt și praf cu o parte din zahăr de scorțișoară și așezați peste umplutură, sfărâmând ușor foaia ușor pentru a se potrivi în tigaie. Aduceți marginile foilor inferioare în sus și peste umplutură și foaia superioară pentru a închide. (Phyllo ar trebui să arate rustic, dar să evite vârfurile înalte, deoarece acestea pot arde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Ungeți blatul cu untul rămas și presărați cu migdale rezervate. Cerneti cu generozitate zaharul de scortisoara peste pastis si coaceti in treimea inferioara a cuptorului pana cand blatul se rumeneste, 30 pana la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Căpșuni La Picior
Pastis
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F și continuați să coaceți până când blatul devine maro auriu și strălucitor, aproximativ 15 minute. (Unele margini pot deveni foarte întunecate). Se răcește pastis în tigaie pe un raft 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastis
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Scoateți partea de tigaie cu grijă și se răcește pastis 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastis
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
17
Se transferă într-un platou și se taie în pene cu un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
18
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1
Merele pot fi gătite și caramelul făcut cu 3 zile înainte și răcit separat, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier