Pastele Portoricane (Pasteles Puertorrique 6roxos)

Pastele Portoricane (Pasteles Puertorrique 6roxos)
Pastelele portoricane (Pasteles Puertorrique 6ros) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 198 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 1,22 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de douăzeci și cinci de pătrate de frunze de pătlagină, ardei gras, malanga și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pastele Portoricane (Pasteles Puertorrique 6roxos), Pasteles en Hoja, și Pasteles en Hoja de Yuca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Efectuarea Recado
2
Așezați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și piure. Pune deoparte. Faceți înainte: puteți face baza de condimente (recado) cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Efectuarea Sofrito
4
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă slănina și se rumenesc timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați carnea de porc și gătiți, amestecând, până când începe să-și elibereze grăsimea, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Se amestecă recado, se reduce focul la minim și se gătește, acoperit, timp de aproximativ 50 de minute, sau până când carnea de porc este fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Adăugați niște bulion de pui dacă sosul se îngroașă prea mult în timpul gătitului. Când carnea este gata, transferați-o pe o farfurie cu o lingură cu fante. Pune sosul deoparte. Faceți înainte: puteți face sofrito cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Efectuarea Masa
10
Lucrând în 2 sau 3 loturi, curățați laptele, malanga, bananele verzi, pătlagina verde și calabaza într-un blender sau robot de bucătărie și turnați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
BananeBanane
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Adăugați uleiul și sarea și amestecați bine pentru a colora masa uniform. Se amestecă sosul rezervat. Gustați pentru condimente și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SosSos
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Înfășurarea Tamalelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
13
Așezați un pătrat de frunze de pătlagină pe o suprafață de lucru cu venele perpendiculare pe dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
14
Periați generos cu ulei de achiote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Așezați 3 linguri de masă în centrul frunzei și întindeți-le într-un pătrat de 6 inci, lăsând o margine de 3 inci pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
16
Așezați 3 linguri de carne de porc tăiată cubulețe deasupra, formând un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
17
Se ornează cu 4 stafide, 4 naut, o fâșie de ardei roșu și 4 jumătăți de măsline. Legați tamalul urmând instrucțiunile pentru folia pastelată (Vezi notele bucătarilor). Repetați cu ambalajele și ingredientele rămase. Faceți înainte: puteți pregăti frunzele de pătlagină cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
NăutNăut
PătlaginăPătlagină
StafideStafide
MăslineMăsline
FolieFolie
18
Gătirea Tamalelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
19
Folosind două aburi (sau lucrând în loturi), aburiți timp de aproximativ 1 oră (Vezi notele bucătarilor).
20
Notele bucătarilor
21
Servire
22
Majoritatea oamenilor le plac cu puțin sos. Ajilim aprox. Jili este o alegere bună.Pregătirea Patlaginelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
SosSos
23
Pentru a le curăța înainte de gătit, tăiați vârfurile cu un cuțit mic ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
24
Tăiați transversal în 2 sau 3 bucăți. Faceți 2 sau 3 incizii longitudinale în fiecare, urmând crestele care curg pe fruct. Încercând să zdrobiți carnea cât mai puțin posibil, trageți pielea departe de carne cu un cuțit de masă, apoi lucrați-o liber cu vârful degetelor. Tăiați orice piele inferioară.Ambalaje Pentru Frunze De Pătlagină
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
25
Pentru a le pregăti, dezghețați-le la frigider peste noapte sau în apă caldă timp de aproximativ 20 de minute. Ștergeți ambele părți cu o cârpă umedă și uscați-le cu prosoape de hârtie. Lucrând pe o tăietură, folosiți o riglă și un cuțit pentru a măsura și tăia frunzele în pătrate.Cântați pătratele rulând fiecare parte peste o flacără de gaz sau un arzător electric aprins timp de câteva secunde. Veți observa că frunza devine imediat suplă și partea sa exterioară mai strălucitoare. Dacă frunzele sunt rupte, suprapuneți doar câteva dintre ele atunci când înfășurați aluatul.Prăjirea Ardeilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuțitCuțit
26
Încălziți o tigaie comală sau grea la foc mediu-mare până când o picătură de apă sfârâie la contact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
27
Așezați ardeii întregi pe suprafața fierbinte și prăjiți, întorcând ocazional cu clești, până când sunt înnegriți pe toate părțile. Acest lucru poate dura până la 15 minute pentru ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
28
Scoateți-l de pe foc și puneți-l într-o pungă de hârtie sau plastic pentru a "transpira" câteva minute (acest lucru ajută la slăbirea pielii).Când sunt ușor răcite, curățați pielea carbonizată din carnea prăjită. Răzuiți și ridicați puțin bucățile negre odată; nu clătiți. Miez și semințe ardeii înainte de a continua cu rețeta.Învelișul Pastel
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
29
Îndoiți marginea superioară puțin mai mult de jumătate, apăsând ușor, apoi desfășurați. Îndoiți și apăsați marginea inferioară în același mod; desfaceți. Masa va închide acum complet umplutura.Acum pliați din nou jumătatea superioară puțin mai mult de jumătate spre voi. Țineți-l în poziție în timp ce ridicați marginea inferioară pentru a face o cusătură la aproximativ 1/2 inch de partea pliată. Ținând cusătura închisă, pliați înapoi capetele deschise din dreapta și din stânga ale pachetului în clapete care se suprapun ușor sub partea fără sudură.Aburi Tamales
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
30
Pentru a aburi tamalele, turnați apă în oala cu aburi, așezați coșul cu aburi în oală (deasupra apei) și aranjați tamalele în Coș. Acoperiți oala și aduceți apa la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic și aburiți tamalele până când sunt setate. Momentul depinde de mărimea și compoziția tamalelor, dar majoritatea durează aproximativ 1 oră. Asigurați-vă că verificați din când în când nivelul apei din oală și completați cu apă clocotită, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
31
Retipărit cu permisiunea de la Gran Cocina Latina: mâncarea Americii Latine de Maricel Presilla, 8012 Norton

Ingrediente

227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObacon, coaja îndepărtată, tăiată în zaruri de 1/4 inchbacon, coaja îndepărtată, tăiată în zaruri de 1/4 inch680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObanane verzi, decojite și feliate grosbanane verzi, decojite și feliate gros680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOumăr sau fund de porc dezosat, tăiat în zaruri de 1/2 inchumăr sau fund de porc dezosat, tăiat în zaruri de 1/2 inch425pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOnăut, scurs și clătit, sau 2 căni de năut gătitnăut, scurs și clătit, sau 2 căni de năut gătit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru tocat grosiercoriandru tocat grosier8cuișoare de usturoi, decojitecuișoare de usturoi, decojite170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOardei gras verde mediu (aproximativ, miez, însămânțat, deveined și tocat grosierardei gras verde mediu (aproximativ, miez, însămânțat, deveined și tocat grosier227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcalabaza (dovleac din India de Vest) sau dovleac Hubbard sau kabocha, curățat, însămânțat și tăiat în cuburi de 1 inchcalabaza (dovleac din India de Vest) sau dovleac Hubbard sau kabocha, curățat, însămânțat și tăiat în cuburi de 1 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirgin infuzat cu achioteulei de măsline extravirgin infuzat cu achiote1Oreos dublu umplutoregano uscatoregano uscat20Ardei dulci din Caraibe (ajcumpluses dulces), însămânțați și tăiați în jumătateArdei dulci din Caraibe (ajcumpluses dulces), însămânțați și tăiați în jumătate50pimiento-măsline umplute, tăiate în jumătatepimiento-măsline umplute, tăiate în jumătate1pătlagină verde, decojită (Vezi notele bucătarilor) și feliată grospătlagină verde, decojită (Vezi notele bucătarilor) și feliată gros12inchDouăzeci și cinci de pătrate de frunze de pătlagină (4 până la 5 pachete; Vezi notele bucătarilor pentru modul de preparare)Douăzeci și cinci de pătrate de frunze de pătlagină (4 până la 5 pachete; Vezi notele bucătarilor pentru modul de preparare)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstafide întunecatestafide întunecate170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOardei gras roșu mediu (aproximativ, prăjit (Vezi notele bucătarilor), decojit, miez, însămânțat și tăiat în fâșii de 1/4 inch lățimeardei gras roșu mediu (aproximativ, prăjit (Vezi notele bucătarilor), decojit, miez, însămânțat și tăiat în fâșii de 1/4 inch lățime2frunze de culantro cu frunze largifrunze de culantro cu frunze largi1Bucăți de caramele Heath Barsare sau gustsare sau gust1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)1kilogrameroșii mari (aproximativ, tocate grosierroșii mari (aproximativ, tocate grosier791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapă galbenă medie (aproximativ, tocată grosierceapă galbenă medie (aproximativ, tocată grosier680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmalanga, decojită și tăiată în cuburi de 1 inchmalanga, decojită și tăiată în cuburi de 1 inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista