Pastele lui David Tanis cu calmar și fasole albă

Pastele lui David Tanis cu calmar și fasole albă
Pastele lui David Tanis cu calmar și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 896 calorii, 42G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de spaghete, calmar, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tortul Cu Spanac Al Lui David Tanis, Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, și Fasole albă cu calmar, rucola și roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, rezervând niște apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Când pastele sunt gătite la jumătatea drumului, încălziți uleiul într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci la foc mare până la fumat. Adăugați cu grijă calmarul. Condimentați generos cu sare și piper și gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu și maghiranul și amestecați bine. Gatiti pana cand calmarul este doar fiert, dar nu cauciucat si aromaticele sunt parfumate, 30 de secunde pana la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
MaghiranMaghiran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
CalmarCalmar
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se adaugă fasolea albă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AlbăFasole Albă
5
Adăugați pastele fierte în tigaie și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare, adaugă sucul de lămâie, apoi adaugă puțină apă de gătit pentru paste, după cum este necesar, pentru a umezi vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista