Pastele cu unt (și muștar și Shiitake) sunt ceea ce mănâncă copiii

Pastele cu unt (și muștar și Shiitake) sunt ceea ce mănâncă copiii
Pastele cu unt (și muștar și Shiitake) este ceea ce mănâncă copiii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 799 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, parmezan, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Ierburi De Muștar, Creveți Și Paste De Hamsie, Napi și napi cu unt de muștar, și Saut verdeturi de muștar în Chile pequin-unt de hamsii.

Instrucțiuni

1
Puneți bulionul de pui într-o cratiță mare setată la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, lăsând stocul să se reducă la jumătate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline (ceașcă de la euro) într-o tigaie mare, așezată la foc mediu-mare. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați ciupercile cât mai aproape de un singur strat posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lăsați-le să gătească fără a le mișca până se rumenesc ușor pe o parte, aproximativ 2 minute. Se amestecă ciupercile și se sotează, amestecând ocazional până se rumenesc peste tot, încă aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
4
Adăugați usturoiul și o atingere mai mult ulei, dacă este necesar. Gatiti amestecand des pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați rozmarinul, semințele de anason, fulgii de ardei roșu și bulionul de pui redus; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Stoc De PuiStoc De Pui
AnasonAnason
RozmarinRozmarin
6
Adăugați verdeață; condimentându-le după cum este necesar. Coborâți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă untul și pătrunjelul; pune deoparte.Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
VerziiVerzii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 12 minute, în funcție de pastele pe care le alegeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
8
Scurgeți pastele (rezervând aproximativ ceașcă de apă) apoi readuceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați amestecul de verdeață și ceașcă de parmezan ras, pliată pentru a încorpora. Reglați consistența cu apa rezervată pentru paste, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
ParmezanParmezan
VerziiVerzii
10
Se toarnă pe un platou de servire încălzit, se garnisește cu restul de brânză de cupă de la km și un strop de ulei de măsline extravirgin.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista