Pizza Cu Fructe De Mare

Pizza Cu Fructe De Mare
Reteta de pizza cu fructe de mare ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă face 4 porții cu 557 calorii, 34G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți lapte, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Fructe De Mare, Pizza Pita Cu Fructe De Mare, și Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de pizza conform instrucțiunilor pachetului. Apăsați pe un 12-in ușor uns. tigaie pentru pizza; construiți ușor marginile. Înțepați bine aluatul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2
Se coace la 400 la 5-6 minute sau până când crusta este fermă și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Între timp, într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele și bulionul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura. Se amestecă Monterey Jack și brânzeturile elvețiene până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc.
5
Într-o tigaie mare, topiți untul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați scoici; gătiți și amestecați timp de 3-4 minute sau până când sunt ferme și opace. Se amestecă creveții, crabul și 3 linguri de sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
CrabiCrabi
7
Se ia de pe foc.
8
Întindeți sosul de brânză rămas peste crustă. Se acoperă cu amestecul de fructe de mare; presărați brânză mozzarella și boia, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
9
Coaceți timp de 13-16 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multe arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista