Caserola De Orez Cu Broccoli

Caserola De Orez Cu Broccoli
Nevoie de o garnitură fără gluten? Caserola de orez cu Broccoli ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 167 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de brânză de proces, cremă condensată de supă de ciuperci, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez verde (Broccoli, brânză și caserolă de orez), Caserola De Orez Cu Broccoli, și Caserola De Orez Cu Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește ceapa, țelina și broccoli în unt timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă sosul de brânză, supa și laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați orezul într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă amestecul de brânză peste orez; nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OrezOrez
4
Se coace, neacoperit, la 325 cm.timp de 25-30 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista