Paste umplute cu dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele umplute cu dovleac. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 224 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, coniac, frunze ușor de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macarons umplute cu unt de dovleac cu Ganache de ciocolată neagră cu condimente de dovleac, Produse De Patiserie Umplute Cu Dovleac, și Ardei Umpluți Cu Paste.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura: într-un castron, amestecați dovleacul, fructele Cremona în sirop de muștar, parmezan, fursecuri amaretti zdrobite, pesmet, nucșoară, sare și coniac.
Pentru a face paste: într-un robot de bucătărie, rotiți 2 căni de făină și sare pentru a amesteca; adăugați ouă și gălbenușuri de ou și rotiți până când aluatul se ține împreună (sau într-un castron, amestecați ingredientele cu o furculiță). Răzuiește aluatul de paste pe o scândură ușor făinată și rulează pentru a acoperi cu făină. Frământați până când aluatul se simte neted, adăugând făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea, aproximativ 1 minut dacă este amestecat într-un robot de bucătărie, 15 minute dacă este agitat. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute.
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare porție într-o bilă netedă.
Rulați fiecare bilă printr-o mașină de paste la 1/16 inch grosime sau rulați pe o placă făinoasă. Cu un tăietor rotund de 2 3/4 inci, tăiați 48 până la 50 de runde de paste. Reroll aluat după cum este necesar; aruncați excesul.
Puneți o porție egală de umplutură în centrul fiecărei runde de paste (aproximativ 1 linguriță). Umeziți jantele de paste cu apă, pliați pentru a închide umplutura și apăsați marginile cu dinții furcii pentru a sigila. Aranjați pastele umplute pe o suprafață făinoasă (sau 10 - cu 15-in. înainte); lăsați să se usuce 10 minute, întoarceți-vă și uscați cu 20 de minute mai mult (sau acoperiți etanș și răciți).
Aduceți 4 litri de apă la fierbere într - o tigaie de 7 până la 8 litri la foc mare; adăugați jumătate de paste și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 10 minute. Pe măsură ce sunt gătite, transferați cu o lingură cu fante într-un platou rezistent la cuptor; acoperiți cu folie și păstrați cald pe o tavă de încălzire electrică sau într-un cuptor de 250. Repetați pentru a găti pastele rămase.
Pentru a face sos: într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mare, topiți untul.
Adăugați frunze de salvie și amestecați adesea până la verde mai închis, aproximativ 30 de secunde. Imediat, se toarnă peste pastele umplute, Se presară cu 1/2 cană parmezan și se adaugă sare și piper după gust.