Paste Puttanesca
Pasta Puttanesca ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 287 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fileuri de hamsii, roșii de struguri, bucatini de greutate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Pastan alla puttanesca {literalmente pastele în stil Curvă}, Paste Puttanesca, și Paste Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele pana la al dente. Puneți (în această ordine) usturoiul, hamsiile și măslinele folosind un mortar și un pistil sau pur și simplu tocați-le mărunt împreună. Pune deoparte.Folosind o furculiță, zdrobiți parmezanul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa roșie feliată și gătiți până se caramelizează ușor.
Adăugați roșiile înjumătățite și gătiți câteva minute.
Se toarnă bulion sau vin și se fierbe încă două minute, apoi se toarnă amestecul de usturoi/hamsie/măsline. Amestecați și continuați să gătiți câteva minute, sau până când sosul este frumos, redus și minunat.
Se adaugă sare și piper după gust.
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie.
Adăugați parmezanul mărunțit și aruncați pentru a acoperi pastele în sos. Rupeți frunzele de busuioc și presărați deasupra.
Serviți chiar din tigaie. (Notă: Bucatini este foarte delicios în acest fel de mâncare.)