Paste Puttanesca

Paste Puttanesca
Pasta Puttanesca ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 287 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fileuri de hamsii, roșii de struguri, bucatini de greutate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Pastan alla puttanesca {literalmente pastele în stil Curvă}, Paste Puttanesca, și Paste Puttanesca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele pana la al dente. Puneți (în această ordine) usturoiul, hamsiile și măslinele folosind un mortar și un pistil sau pur și simplu tocați-le mărunt împreună. Pune deoparte.Folosind o furculiță, zdrobiți parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa roșie feliată și gătiți până se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Adăugați roșiile înjumătățite și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Se toarnă bulion sau vin și se fierbe încă două minute, apoi se toarnă amestecul de usturoi/hamsie/măsline. Amestecați și continuați să gătiți câteva minute, sau până când sosul este frumos, redus și minunat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați parmezanul mărunțit și aruncați pentru a acoperi pastele în sos. Rupeți frunzele de busuioc și presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Serviți chiar din tigaie. (Notă: Bucatini este foarte delicios în acest fel de mâncare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BucatiniBucatini
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista