Paste Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 458 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare și piper, conserve de roșii, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pastan alla puttanesca {literalmente Curvă stil paste}, Paste Puttanesca, și Paste Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, gătiți pastele în apă sărată clocotită până când sunt fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând ocazional cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă deoparte. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rezervat din hamsii la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați hamsii tocate; se sotează până se eliberează aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4
Se adaugă usturoiul și se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați roșiile, creveții, măslinele, caperele și ardeiul roșu zdrobit uscat. Se fierbe la foc mediu până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. La tigaie se adaugă pastele scurse și se aruncă amestecul de hamsie pentru a se acoperi, se ornează cu pătrunjel. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.