Paste Proaspete Cu Păr De Înger Cu Roșii Și Roșii Uscate La Soare

Paste Proaspete Cu Păr De Înger Cu Roșii Și Roșii Uscate La Soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați porumbul proaspăt și Roșia uscată la soare Angel Hair Pastan. O porție conține 457 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, zahăr, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Paste cu păr de înger cu sos proaspăt de roșii, Sos proaspăt de cremă de roșii cu paste de păr de înger, și Sos proaspăt de roșii, busuioc și usturoi peste paste cu păr de înger.

Instrucțiuni

1
Tăiați roșiile în julienne fină și așezați-le, împreună cu zahărul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă suficientă apă fierbinte pentru a acoperi. Se lasă deoparte să se hidrateze până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se scurge bine, stoarcerea excesului de lichid. Puteți sări peste acest pas dacă alegeți roșii uscate la soare ambalate în ulei sau pre-marinate.Aduceți o oală mare de apă la fierbere și adăugați o cantitate bună de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul și șalotele; se sotează scurt până se colorează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați oregano, porumb, balsamic și aproximativ 1 cană de apă de gătit pentru paste. Gatiti, neacoperit, pana cand porumbul este doar fraged, aproximativ 2 minute. Opriți focul și adăugați roșiile, jumătate din parmezan și 1 lingură de pătrunjel și aruncați bine. Aruncați cu mai multă apă de gătit rezervată, dacă este necesar, pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Turnați pastele într-un vas de servire încălzit, praf cu puțin mai mult parmezan și împrăștiați pătrunjelul rămas deasupra și dați-i o măcinare bună de piper. Treceți parmezanul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista