Paste Proaspete Cu Păr De Înger Cu Roșii Și Roșii Uscate La Soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați porumbul proaspăt și Roșia uscată la soare Angel Hair Pastan. O porție conține 457 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, zahăr, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Paste cu păr de înger cu sos proaspăt de roșii, Sos proaspăt de cremă de roșii cu paste de păr de înger, și Sos proaspăt de roșii, busuioc și usturoi peste paste cu păr de înger.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în julienne fină și așezați-le, împreună cu zahărul într-un castron mic.
Se toarnă suficientă apă fierbinte pentru a acoperi. Se lasă deoparte să se hidrateze până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Se scurge bine, stoarcerea excesului de lichid. Puteți sări peste acest pas dacă alegeți roșii uscate la soare ambalate în ulei sau pre-marinate.Aduceți o oală mare de apă la fierbere și adăugați o cantitate bună de sare.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați usturoiul și șalotele; se sotează scurt până se colorează ușor.
Adăugați oregano, porumb, balsamic și aproximativ 1 cană de apă de gătit pentru paste. Gatiti, neacoperit, pana cand porumbul este doar fraged, aproximativ 2 minute. Opriți focul și adăugați roșiile, jumătate din parmezan și 1 lingură de pătrunjel și aruncați bine. Aruncați cu mai multă apă de gătit rezervată, dacă este necesar, pentru a umezi.
Turnați pastele într-un vas de servire încălzit, praf cu puțin mai mult parmezan și împrăștiați pătrunjelul rămas deasupra și dați-i o măcinare bună de piper. Treceți parmezanul rămas la masă.