Paste Proaspete
Pastele proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Pasta House Pasta con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspăt, Paste Proaspete, și Paste cu cinci ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Combinați făina de grâu dur și făina de semolă într-un castron mare. Aducețio cratiță mică cu apă la foc mic.
Adăugați 2/3 cană de apă fierbinte în făină și amestecați cu o furculiță până când amestecul se reunește. Întindeți aluatul pe o suprafață ușor prăfuită cu făină de grâu dur și frământați până la neted și elastic, 8-10 minute (alternativ, folosind un mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat, amestecați la viteză mică, aproximativ 5 minute). Înfășurați bine în folie de plastic; lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei.
Faceți înainte: aluatul de Paste se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați strânsși se răcește.
După ce ați făcut și frământat aluatul și ați înfăinat ușor suprafața de lucru, tăiați câteva scânduri groase de 1/2", apoi tăiați longitudinal în bucăți late de 1/2". Păstrați aluatul rămas învelit în plastic în timp ce lucrați.
Rulați fiecare piesă într-o frânghie groasă de 1/4"și tăiați transversal în bucăți lungi de 1/2". Folosind marginea ascuțită a unui cuțit de tăiat (sau degetul mare), apăsați simultan pe mijlocul fiecărei bucăți de aluat și împingeți-l departe de dvs. Aluatul ar trebui să se îndoaie pe sine. Împingeți fiecare piesă ondulată pe dinăuntru, modelând-o peste vârful degetului pentru a crea forma "urechii mici".
Transferați pastele într-o foaie de copt cu margini prafuitecu făină de grâu.