Paste Proaspete

Paste Proaspete
Pastele proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Pasta House Pasta con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspăt, Paste Proaspete, și Paste cu cinci ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de grâu dur și făina de semolă într-un castron mare. Aducețio cratiță mică cu apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De DurFăină De Dur
Făină De GrâuFăină De Grâu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați 2/3 cană de apă fierbinte în făină și amestecați cu o furculiță până când amestecul se reunește. Întindeți aluatul pe o suprafață ușor prăfuită cu făină de grâu dur și frământați până la neted și elastic, 8-10 minute (alternativ, folosind un mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat, amestecați la viteză mică, aproximativ 5 minute). Înfășurați bine în folie de plastic; lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De DurFăină De Dur
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Stand MixerStand Mixer
3
Faceți înainte: aluatul de Paste se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați strânsși se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
FolieFolie
4
Orecchiette Cum Să
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
5
După ce ați făcut și frământat aluatul și ați înfăinat ușor suprafața de lucru, tăiați câteva scânduri groase de 1/2", apoi tăiați longitudinal în bucăți late de 1/2". Păstrați aluatul rămas învelit în plastic în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rulați fiecare piesă într-o frânghie groasă de 1/4"și tăiați transversal în bucăți lungi de 1/2". Folosind marginea ascuțită a unui cuțit de tăiat (sau degetul mare), apăsați simultan pe mijlocul fiecărei bucăți de aluat și împingeți-l departe de dvs. Aluatul ar trebui să se îndoaie pe sine. Împingeți fiecare piesă ondulată pe dinăuntru, modelând-o peste vârful degetului pentru a crea forma "urechii mici".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Transferați pastele într-o foaie de copt cu margini prafuitecu făină de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista