Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele Primavera cu Goudan afumat. Această rețetă servește 8. O porție conține 348 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de conserve de roșii, pătrunjel, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Salată de Paste goudan și Penne afumată, Crock Pot Paste De Pui Cu Gouda Afumată, și Paste Gouda afumate la cuptor cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați penne și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Penne
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă dovleceii, ardeiul gras, morcovii, ciupercile și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă roșiile, bulionul de pui, pătrunjelul, busuiocul, oregano și fulgii de ardei roșu. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă sosul. Se amestecă pastele și se fierbe până se încălzește, aproximativ 2 minute. Se acoperă cu parmezan și brânzeturi Gouda înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.