Paste de porc Bolognese este un fără lactate sos. Această rețetă face 4 porții cu 591 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, morcov, sos marinara cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pastan alla Bolognese cu carne de porc măcinată, Paste Bolognese, și Paste Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele pe directii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carne de porc, morcov și usturoi; saut 4 minute sau până când carnea de porc este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați vin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați marinara, 1/4 cană busuioc, sare și piper; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă