Paste Porc Bolognese
Paste de porc Bolognese este un fără lactate sos. Această rețetă face 4 porții cu 591 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, morcov, sos marinara cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pastan alla Bolognese cu carne de porc măcinată, Paste Bolognese, și Paste Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele pe directii.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc, morcov și usturoi; saut 4 minute sau până când carnea de porc este gata.
Adăugați vin; gatiti 1 minut.
Adăugați marinara, 1/4 cană busuioc, sare și piper; aduceți la foc mic.
Se toarnă sosul peste paste.
Se presară cu 1/4 cană de busuioc rămas.