Paste Pesto Cu Usturoi Verde Și Ceapă De Primăvară

Pastele Pesto cu usturoi verde și ceapă de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 748 calorii, 19g de proteine, și 36g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, parmezan, ulei extra-de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Curmale De Ciocolată (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegană) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Paste Pesto Verde De Primăvară, Salată de paste de primăvară cu frondă de mărar și Pesto verde de ridiche, și Paste Pesto de primăvară cu chiftele de curcan.
Instrucțiuni
Prăjiți ușor nucile într-o tigaie uscată la foc mediu până când nucile încep să se rumenească ușor și sunt parfumate, aproximativ 2 minute
Folosind un blender sau un robot de bucătărie pulsează nucile de pin, rucola, usturoiul verde, ceapa de primăvară, busuiocul, brânza și jumătate din uleiul de măsline, până când se obține o pastă groasă.
Adăugați puțină apă (1 sau 2 lingurițe) dacă textura este prea uscată.Cu mașina în funcțiune, stropiți cât mai mult uleiul rămas, pentru a obține o consistență bună. Un pic gros este bine, deoarece vă veți regla mai târziu cu apă pentru paste. Condimentați cu un vârf de sare și piper după cum doriți.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti pastele la instrucțiunile de ambalare până la al dente.
Scurgere(rezervând aproximativ ceașcă de apă pentru paste. Aruncați pastele cu sosul pesto, adăugând puțină apă pentru a ajuta la amestecare. Întoarceți pastele pe un platou de servire, garnisiți cu puțin mai multă brânză.