Paste mediteraneene de vară cu Salsa Cruda

Paste mediteraneene de vară cu Salsa Cruda
Pastele mediteraneene de vară cu Salsa Cruda ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 633 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime. Dacă aveți la îndemână măsline gustoase, capere, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tomate de vară - salsa de porumb Cruda (sos crud) pentru Paste, Salsa Tomatilla [Salsa Verde Cruda], și Salsa Cruda.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare de servire a pastelor, amestecați împreună măslinele, roșiile, menta, caperele, usturoiul, fulgii de ardei roșu, coaja de portocală și uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper proaspăt crăpat. Amestecați și apăsați ușor ingredientele cu spatele lingurii pentru a încorpora arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
CapereCapere
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
PastePaste
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute sau până la o zi.
4
Chiar înainte de servire, gătiți pastele de păr înger în apă clocotită sărată conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
ApăApă
5
Scoateți cățelul de usturoi din sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Sos De PasteSos De Paste
6
Scurgeți pastele și, în timp ce încă aburiți fierbinte, așezați pastele deasupra sosului rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
7
Lăsați să stea un minut înainte de a arunca pastele. Se acoperă cu parmezan ras și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PastePaste

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista