Paste la cuptor cu Ricotta: Pasticcio di Maccheroni con la Ricotta
Paste la cuptor cu Ricotta: Pasticcio di Maccheroni con la Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 667 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piure de roșii, caciotta, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Paste con la ricotta (Paste cu brânză Ricotta), Paste con la ricotta (Paste cu brânză Ricotta), și Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivol: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.
Instrucțiuni
Legați carnea și condimentați agresiv cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mare până la fumat. Rumeniti carnea pe toate partile, apoi adaugati morcovul, ceapa si telina si gatiti pana se rumenesc legumele.
Adăugați vinul și gătiți la foc mare până când vinul s-a redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați piureul de roșii, aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și acoperiți tigaia. Continuați să gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă.
Scoateți carnea din tigaie și tăiați-o în cuburi de 1 inch. Puneți deoparte într-un bol mare de amestecare. Păstrați sucurile de tigaie calde și îndepărtați orice grăsime străină cu o oală.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti ziti-ul in apa clocotita conform instructiunilor pachetului, pana cand este fraged inca al dente. În timp ce pastele se gătesc, așezați ricotta într-un castron și adăugați o lingură de apă de gătit pentru Paste pentru a o topi.
Scurgeți pastele și adăugați-le în vasul cu carnea.
Adăugați ricotta și caciotta și amestecați pentru a combina.
Periați interiorul unei caserole mari cu ulei de măsline extravirgin.
Așezați o oală de sos în fundul caserolei, urmată de un strat din amestecul de paste și carne. Radeți o parte din Parmigiano-Reggiano, apoi repetați cu un alt strat de sos, apoi paste și carne, Parmigiano până când toate ingredientele sunt epuizate și caserola este plină.
Coaceți în cuptor 15 minute.
Se servește în boluri de paste încălzite.