Paste la cuptor cu Ricotta: Pasticcio di Maccheroni con la Ricotta

Paste la cuptor cu Ricotta: Pasticcio di Maccheroni con la Ricotta
Paste la cuptor cu Ricotta: Pasticcio di Maccheroni con la Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 667 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,26 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piure de roșii, caciotta, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Paste con la ricotta (Paste cu brânză Ricotta), Paste con la ricotta (Paste cu brânză Ricotta), și Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivol: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.

Instrucțiuni

1
Legați carnea și condimentați agresiv cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mare până la fumat. Rumeniti carnea pe toate partile, apoi adaugati morcovul, ceapa si telina si gatiti pana se rumenesc legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați vinul și gătiți la foc mare până când vinul s-a redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați piureul de roșii, aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și acoperiți tigaia. Continuați să gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți carnea din tigaie și tăiați-o în cuburi de 1 inch. Puneți deoparte într-un bol mare de amestecare. Păstrați sucurile de tigaie calde și îndepărtați orice grăsime străină cu o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
PolonicPolonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti ziti-ul in apa clocotita conform instructiunilor pachetului, pana cand este fraged inca al dente. În timp ce pastele se gătesc, așezați ricotta într-un castron și adăugați o lingură de apă de gătit pentru Paste pentru a o topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
ZitiZiti
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Scurgeți pastele și adăugați-le în vasul cu carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați ricotta și caciotta și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
9
Periați interiorul unei caserole mari cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
10
Așezați o oală de sos în fundul caserolei, urmată de un strat din amestecul de paste și carne. Radeți o parte din Parmigiano-Reggiano, apoi repetați cu un alt strat de sos, apoi paste și carne, Parmigiano până când toate ingredientele sunt epuizate și caserola este plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Coaceți în cuptor 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Se servește în boluri de paste încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista