Paste Italiene Coapte
Reteta paste italiene coapte ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 353 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză romano, brânză mozzarella, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Paste Coapte Italiene Ușoare, Paste coapte cu brânză cu cârnați italieni, și Paste cremoase italiene la cuptor cu Kale și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa sarata generos cu 3 minute mai putin decat se recomanda pe ambalaj.
Între timp, încălziți cuptorul la 350 buc.F. Pulverizați ușor vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Se toarnă 2 căni de sos marinara în vas.
Adăugați jumătate din pastele fierte; aruncați bine.
Se presară cu 1/4 cană parmezan. Puneți jumătate din brânza ricotta în bucăți deasupra.
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella. Repetați straturile care se termină cu brânză mozzarella. Acoperiți ușor cu folie, asigurându-vă că folia nu se sprijină pe brânză.
Coaceți 35 de minute. Descoperi; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când centrul este bubuit și bine încălzit. Se răcește cu 10 până la 15 minute înainte de servire.