Paste Grecești

Paste Grecești
Pastele grecești durează în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 721 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oregano, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste Grecești, Paste Grecești, și Paste Grecești.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Puneți roșiile întregi în apă pentru scurt timp, până când pielea începe să se coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii întregiRoșii întregi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Îndepărtați cu o lingură cu fante și puneți-o în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Adăugați pastele în apă clocotită și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când al dente; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
4
În timp ce pastele se gătesc coaja de roșii albite și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PastePaste
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline. Se amestecă usturoiul și ciupercile și se sotează până când ciupercile încep să renunțe la sucurile lor. Se amestecă roșiile și oregano și se fierbe până când roșiile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Pentru a servi, paste placă, top cu sos de roșii fierbinte și se presară cu feta și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
MăslineMăsline
PastePaste
Brânză FetaBrânză Feta

Vin recomandat: Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Moschofilero, Assyrtiko și Agiorgitiko sunt alegerile mele de top pentru Greek. Dacă aveți chef să mergeți grecesc cu mâncarea dvs. grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a le împerechea cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu plin de corp, potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Monografia gaia Moschofilero. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Monografia Gaia Moschofilero
Monografia Gaia Moschofilero
Strugurii pentru monografia Moschofilero provin din podgorii situate în Arcadianplateaus în regiunea Mantinia din Peloponez, la o altitudine de 1.500 ft. În acest climat răcoros,Moschofilero cu piele roz prosperă, dezvoltând aromatice intense, picante și florale șiaciditate crispă.Acest vin alb plin de viață și uscat are un nas intens floral și fructat, cu note de trandafir petaland condiment. Un vin răcoritor, cu o aciditate crocantă și un finisaj aromat.Jucându-și buchetul floral caracteristic, acest vin este o combinație excelentă pentru fructele de mare, bucătăria din Orientul Mijlociu și Asia sau asociat cu fructe proaspete sau deserturi pe bază de fructe.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista