Paste e Fagioli III

Paste e Fagioli III
Pastan e Fagioli III ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 864 calorii. 44 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de ulei de măsline, morcov, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 98%. Rețete similare includ Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole), și Pastan E Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea bleumarin, osul de șuncă și 10 căni de apă într-o cratiță mare sau cuptor olandez. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când fasolea este fragedă, de la 1 1/2 la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
OS De șuncăOS De șuncă
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Se scurge, se clătește cu apă rece pentru a se răci, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Odată ce fasolea este aproape gata, încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul, se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, țelina, morcovul, fulgii de ardei roșu și 1 cană de apă; aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când morcovul s-a înmuiat, aproximativ 10 minute. În timp ce amestecul de roșii se fierbe, scoateți osul de șuncă din fasole. Separați carnea de os; tăiați carnea și aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OS De șuncăOS De șuncă
TomateTomate
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Pentru a termina supa, amestecați fasolea, macaroanele fierte și șunca tăiată cubulețe în amestecul de roșii; adăugați apă suplimentară dacă este necesar pentru a face o supă groasă. Condimentează după gust cu sare și piper; se fierbe până când macaroanele și fasolea sunt ambele destul de fragede, de la 5 la 15 minute. Se amestecă pătrunjelul tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Sare și PiperSare și Piper
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
PătrunjelPătrunjel
TomateTomate
FasoleFasole
ApăApă
SupăSupă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista