Paste e Fagioli II

Pastan e Fagioli II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 601 calorii. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de pătrunjel, pătrunjel, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), și Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, puneți fasole de afine și apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți oala și opriți căldura. Se lasă să stea timp de o oră pe arzător.
Scurgeți fasolea și reveniți la oala mare de gătit.
Adăugați vin, bulion de vită și bulion de pui. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 30 de minute.
Puree jumătate din fasole. Întoarce-te la oală.
Adăugați usturoiul, pasta de roșii, pătrunjelul și pastele farfalle. Se fierbe ușor, neacoperit, timp de 25 până la 30 de minute, sau până când pastele sunt fragede și supa este groasă. Se amestecă parmezanul ras.
Garnisiți cu ulei de măsline stropit și parmezan ras suplimentar.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon