Paste de pui cu sos de cremă de cimbru-mentă
Pastele de pui cu sos de cremă de cimbru-mentă necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 904 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Simply Recipes necesită coajă de lămâie, ulei de măsline extravirgin, cimbru și piper. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui la grătar cu sos de cremă de cimbru de ciuperci, Pui la grătar cu usturoi, muștar din cereale integrale și sos de cremă de cimbru, și Piept de pui cu sos Shiitake-cremă de cimbru și morcovi prăjiți.
Instrucțiuni
Încălziți 4 litri de apă sărată (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri) într-o oală mare pentru paste.
Rumeniti puiul: pe masura ce apa se incalzeste, pregatiti puiul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare pe mediu înalt. Condimentați bucățile de pui generos cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați bucățile de pui în tigaia fierbinte, întinzându-le inițial și apoi fără a le amesteca, astfel încât să aibă ocazia să se rumenească. Odată ușor rumenite pe o parte, folosiți clești pentru a răsturna bucățile, astfel încât să se rumenească pe a doua parte.
Când bucățile sunt rumenite pe ambele părți și tocmai fierte, îndepărtați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Faceți sosul: Deglazați tigaia cu vin alb. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul cratiței.
Adăugați bulionul de pui și lăsați lichidele să se reducă la jumătate (măriți focul dacă este necesar).
Adăugați smântâna, menta, cimbru, coaja de lămâie, miere, sare și oțet. Reduceți din nou sosul la jumătate.
Gatiti pastele: odată ce apa de paste fierbe, adăugați pastele și gătiți următoarele instrucțiuni pe pachetul de paste.
Adăugați paste și pui în sos: când pastele sunt gata, rezervați o jumătate de cană din apa de gătit a pastelor și scurgeți pastele.
Adăugați pastele în sosul de smântână când sosul de smântână a fost redus la jumătate și poate acoperi gros o lingură.
Adăugați pui în paste și sos.
Adăugați mai multă sare și piper după gust (fiți generoși cu ambele!)
Adăugați înapoi o parte din apa rezervată pentru paste dacă după câteva minute pastele au nevoie de mai mult lichid pentru a o slăbi.
Se ornează cu puțină mentă proaspătă tocată și cimbru.