Paste de năut cu migdale și parmezan
Pastele de năut cu migdale și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 724 calorii, 35g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, paste cu păr de înger, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Paste Penne cu spanac cu migdale prăjite și"brânză cremoasă parmezană" fără lactate, Salată de năut cu migdale condimentate, și Salată de morcovi și năut cu migdale prăjite.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Adăugați bulionul, ardeiul roșu și 3/4 linguriță de sare și dați la fiert.
Adăugați pastele și gătiți, amestecând, până când bulionul este aproape absorbit și pastele sunt al dente, aproximativ 6 minute. Se amestecă năutul și pătrunjelul. Împărțiți între boluri individuale și acoperiți cu migdalele și parmezanul.