Pastele de iarnă cu conopidă și varză de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 493 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel, conopidă de cap, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Și Paste De Conopidă Cu Ulei De Citrice, Salată stratificată de iarnă cu sfeclă și varză de Bruxelles, și Salată de varză de Bruxelles de iarnă cu sos miso de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o oală cu apă pe aragaz pentru paste.Aruncați conopida și varza de Bruxelles într-o lingură ulei de măsline. Sare ușor și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se întinde într-un singur strat pe o foaie de copt și se prăjește până se rumenesc la margini și se moale în centru, aproximativ 20-30 de minute. Întoarceți - vă o dată la jumătatea drumului. Și să păstreze un ochi pe tot, astfel încât să nu overcook!În timp ce conopida se prăjește, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.Când pastele sunt gata, scurgeți, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit. Întoarceți pastele în oală pentru a le menține calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Kilograme De Mure (aproximativ
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați cele două linguri de ulei rămase în paste, apoi pătrunjelul, parmezanul, caperele, pasta de hamsii, coaja de lămâie și fulgii de chili. Dacă este puțin uscat, adăugați o parte din lichidul de gătit. Aruncați ușor pentru a distribui totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați conopida și varza de Bruxelles și aruncați din nou, ușor. Condimentează după gust cu sare și piper. Dacă pastele trebuie reîncălzite, faceți acest lucru la o flacără mică, amestecând pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Garnisiți cu parmezan ras și pătrunjel tocat, dacă doriți.