Paste De Dovleac De Iarnă

Pastele de dovleac de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, migdale tăiate, linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli), Paste cu dovlecei de iarnă și roșii, și Paste cu dovlecei de iarnă și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Scoateți și aruncați semințele. Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate. Frecați suprafețele tăiate de legume cu ulei.
Așezați dovleceii și ceapa, tăiați părțile în jos, într - o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când dovleceii și ceapa sunt fragede când sunt presate, 40 până la 45 de minute.
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, amestecați nucile de pin până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Se toarnă într-un castron.
Scoateți carnea din dovlecelul gătit. Dovlecel pur lin cu ceapa într-un robot de bucătărie (sau într-un blender, câte o porție, folosind o parte din bulion pentru a ajuta la amestecare).
Adăugați amestecul de dovlecei pur în tigaia de 3 până la 4 litri și amestecați bulionul, jumătate și jumătate și sare și piper după gust.
Se amestecă la foc mic până se încălzește, aproximativ 5 minute; păstrați cald.
Între timp, gătiți linguine în 2 până la 3 litri de apă clocotită la foc mare doar până când pastele sunt abia fragede pentru a mușca, 7 până la 9 minute.
Scurgeți și turnați pastele într-un castron larg.
Se toarnă amestecul de dovlecei peste paste. Se pudrează cu nucșoară și se presară cu nuci; adăugați brânză după gust.