Paste De Dovleac Clasice
Pastele clasice de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 384 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de chili, cremă lite, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este mare. Încercați Pui Clasic, Pui Clasic, și Collard Verzii Plecat Elegant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgeți și rezervați.
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul și gătiți dovleacul timp de aproximativ 10 minute sau până când începe să se despartă.
Adăugați pastă de roșii, smântână și pudră de chili după gust; se amestecă bine. Amestecul trebuie să fie moale și chiar auriu-portocaliu.
Scoateți linguri din amestecul de dovleac peste paste; Se amestecă bine pentru a acoperi și servi.