Paste de cămară cu sos Romesco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de cămară cu sos Romesco. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 485 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, usturoi granulat, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu sos Romesco rapid, Paste De Cămară, și Paste de cămară pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați o cantitate liberală de sare, apoi adăugați pastele, amestecând ocazional pentru a evita lipirea. Gatiti linguina pana cand este al dente, 10-12 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste, apoi turnați linguina într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Între timp, procesați ardeii roșii, migdalele, pesmetul, oțetul, usturoiul și boiaua într-un robot de bucătărie până când textura este grosieră, dar uniformă. Cu motorul pornit, turnați uleiul încet prin deschidere pentru a emulsiona și îngroșa sosul. Condimentează cu 1/2 lingurițăpuoon sare și 1/4 linguriță piper negru.
Adăugați sosul într-un castron mare.
Adăugați linguina și suficientă apă rezervată pentru Paste, astfel încât sosul să fie suficient de slab pentru a se turna, dar suficient de neted pentru a se lipi de paste. Împărțiți linguina între boluri individuale și presărați migdalele tocate.