Pastele de Crăciun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1828 calorii, 80g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $5.89 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, roșii, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Paste De Crăciun, Paste De Crăciun, și Paste Confetti De Ajunul Crăciunului.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o oală adâncă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pancetta și rumeniți pentru a face grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
4
Transferați pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. În tigaie se adaugă uleiul, carnea și se rumenesc și se sfărâmă timp de 5 minute. Se amestecă usturoiul și bucățile de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
5
Tăiați morcovul, țelina și ceapa lângă aragaz și adăugați în oală în timp ce lucrați. Gatiti legumele cu carne 5 minute si adaugati vin. Gatiti 1 minut; adăugați bulion și roșii în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
Morcov
țelină
Ceapă
Stoc
Carne
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se amestecă pătrunjelul, ienibaharul sau scorțișoara și se condimentează sosul cu sare și piper, după gust. Aduceți sosul la fierbere, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți 10 până la 15 minute, minim, înainte de servire. Sosul reîncălzit se îmbunătățește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ienibahar
Scorțișoară
Pătrunjel
Sos
7
Aruncați pastele (gătiți doar cât de multe paste aveți nevoie în acel moment: o jumătate de kilogram pentru fiecare 3 persoane) cu câteva oale de sos pentru a acoperi, apoi bolul superior cu sos suplimentar. Topiți pastele cu multă brânză și treceți pâinea la masă.