Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete. Această rețetă face 6 porții cu 967 calorii, 19g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Tartelete de ciocolată albă cu fructe de pădure proaspete, și Fructe de padure cu sos de ciocolata alba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru paste: Cerneti impreuna faina, cacao si zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați o sare de vârf și movilați amestecul de făină într-un castron mare sau pe o suprafață de lucru curată. Goliți Centrul, făcând o fântână în mijlocul făinii cu laturi abrupte. Spargeți ouăle în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați siropul de ciocolată și vanilia. Se amestecă ușor împreună cu o furculiță. Începeți treptat încorporarea făinii trăgând făina din părțile laterale ale puțului. Pe măsură ce încorporați mai multă făină, aluatul va începe să prindă contur. Odată ce devine gros, puteți folosi o spatulă pentru a încorpora restul făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă Necoaptă (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Dacă aluatul este prea uscat, adăugați puțină apă. Dacă aluatul este prea umed sau lipicios, adăugați puțină făină. Odată ce aluatul se reunește, frământați aluatul pe o suprafață de lucru curată până devine neted, aproximativ 8 minute. Formați un disc, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Împărțiți aluatul odihnit în sferturi și lucrați cu câte o bucată pe rând, acoperind celelalte bucăți pentru a le menține umede. Făinați fiecare bucată ușor, modelați-o într-o formă dreptunghiulară și puneți-o printr-un atașament de foi de paste, începând de la cea mai largă setare. Rulați aluatul o dată prin cea mai mare setare, pliați-l în treimi și rulați-l încă o dată. Apoi treceți pastele prin atașamentul de foi o dată pe fiecare număr, oprindu-vă la 5 sau 6, în funcție de cât de gros doriți. Făinați ușor foaia de paste rulată și pliați în jumătate. Luați cuțitul de bucătar și tăiați panglici cu o grosime de aproximativ 1/2 inci, apoi desfaceți panglicile de paste și așezați-le pe o foaie de copt înmuiată pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panglici Pentru Paste
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Pentru sos: aduceți smântâna grea la foc mic într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu-mare și amestecați în răspândirea de ciocolată-alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați o sare de vârf și continuați să bateți până când sosul este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Scoateți din căldură și rezervați.
9
Gatiti pastele de ciocolata intr-o oala mare cu apa clocotita, 3 minute. Scoateți imediat pastele din apă și aruncați ușor cu sosul și puțină apă de gătit pentru Paste pentru a ajuta la consistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Movilați pastele și sosul pe farfurii de desert și garnisiți cu fructele de pădure proaspete, o păpușă de creme fraiche, așchii de ciocolată albă și alune tocate prăjite fără piele, pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Ciocolată
Creme Fraiche
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)