Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete

Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete. Această rețetă face 6 porții cu 967 calorii, 19g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Tartelete de ciocolată albă cu fructe de pădure proaspete, și Fructe de padure cu sos de ciocolata alba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru paste: Cerneti impreuna faina, cacao si zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Adăugați o sare de vârf și movilați amestecul de făină într-un castron mare sau pe o suprafață de lucru curată. Goliți Centrul, făcând o fântână în mijlocul făinii cu laturi abrupte. Spargeți ouăle în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați siropul de ciocolată și vanilia. Se amestecă ușor împreună cu o furculiță. Începeți treptat încorporarea făinii trăgând făina din părțile laterale ale puțului. Pe măsură ce încorporați mai multă făină, aluatul va începe să prindă contur. Odată ce devine gros, puteți folosi o spatulă pentru a încorpora restul făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Dacă aluatul este prea uscat, adăugați puțină apă. Dacă aluatul este prea umed sau lipicios, adăugați puțină făină. Odată ce aluatul se reunește, frământați aluatul pe o suprafață de lucru curată până devine neted, aproximativ 8 minute. Formați un disc, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Împărțiți aluatul odihnit în sferturi și lucrați cu câte o bucată pe rând, acoperind celelalte bucăți pentru a le menține umede. Făinați fiecare bucată ușor, modelați-o într-o formă dreptunghiulară și puneți-o printr-un atașament de foi de paste, începând de la cea mai largă setare. Rulați aluatul o dată prin cea mai mare setare, pliați-l în treimi și rulați-l încă o dată. Apoi treceți pastele prin atașamentul de foi o dată pe fiecare număr, oprindu-vă la 5 sau 6, în funcție de cât de gros doriți. Făinați ușor foaia de paste rulată și pliați în jumătate. Luați cuțitul de bucătar și tăiați panglici cu o grosime de aproximativ 1/2 inci, apoi desfaceți panglicile de paste și așezați-le pe o foaie de copt înmuiată pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panglici Pentru PastePanglici Pentru Paste
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Pentru sos: aduceți smântâna grea la foc mic într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu-mare și amestecați în răspândirea de ciocolată-alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați o sare de vârf și continuați să bateți până când sosul este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Scoateți din căldură și rezervați.
9
Gatiti pastele de ciocolata intr-o oala mare cu apa clocotita, 3 minute. Scoateți imediat pastele din apă și aruncați ușor cu sosul și puțină apă de gătit pentru Paste pentru a ajuta la consistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Movilați pastele și sosul pe farfurii de desert și garnisiți cu fructele de pădure proaspete, o păpușă de creme fraiche, așchii de ciocolată albă și alune tocate prăjite fără piele, pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Creme FraicheCreme Fraiche
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista