Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete

Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete. Această rețetă face 6 porții cu 967 calorii, 19g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Tartelete de ciocolată albă cu fructe de pădure proaspete, și Fructe de padure cu sos de ciocolata alba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru paste: Cerneti impreuna faina, cacao si zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2
Adăugați o sare de vârf și movilați amestecul de făină într-un castron mare sau pe o suprafață de lucru curată. Goliți Centrul, făcând o fântână în mijlocul făinii cu laturi abrupte. Spargeți ouăle în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați siropul de ciocolată și vanilia. Se amestecă ușor împreună cu o furculiță. Începeți treptat încorporarea făinii trăgând făina din părțile laterale ale puțului. Pe măsură ce încorporați mai multă făină, aluatul va începe să prindă contur. Odată ce devine gros, puteți folosi o spatulă pentru a încorpora restul făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Dacă aluatul este prea uscat, adăugați puțină apă. Dacă aluatul este prea umed sau lipicios, adăugați puțină făină. Odată ce aluatul se reunește, frământați aluatul pe o suprafață de lucru curată până devine neted, aproximativ 8 minute. Formați un disc, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Împărțiți aluatul odihnit în sferturi și lucrați cu câte o bucată pe rând, acoperind celelalte bucăți pentru a le menține umede. Făinați fiecare bucată ușor, modelați-o într-o formă dreptunghiulară și puneți-o printr-un atașament de foi de paste, începând de la cea mai largă setare. Rulați aluatul o dată prin cea mai mare setare, pliați-l în treimi și rulați-l încă o dată. Apoi treceți pastele prin atașamentul de foi o dată pe fiecare număr, oprindu-vă la 5 sau 6, în funcție de cât de gros doriți. Făinați ușor foaia de paste rulată și pliați în jumătate. Luați cuțitul de bucătar și tăiați panglici cu o grosime de aproximativ 1/2 inci, apoi desfaceți panglicile de paste și așezați-le pe o foaie de copt înmuiată pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panglici Pentru PastePanglici Pentru Paste
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Pentru sos: aduceți smântâna grea la foc mic într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu-mare și amestecați în răspândirea de ciocolată-alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați o sare de vârf și continuați să bateți până când sosul este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Scoateți din căldură și rezervați.
9
Gatiti pastele de ciocolata intr-o oala mare cu apa clocotita, 3 minute. Scoateți imediat pastele din apă și aruncați ușor cu sosul și puțină apă de gătit pentru Paste pentru a ajuta la consistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Movilați pastele și sosul pe farfurii de desert și garnisiți cu fructele de pădure proaspete, o păpușă de creme fraiche, așchii de ciocolată albă și alune tocate prăjite fără piele, pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Creme FraicheCreme Fraiche
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista