Paste cu vinete, Portobella și roșii

Paste cu vinete, Portobella și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu vinete, Portobella și roșii. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 752 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână capace de ciuperci portabella, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 154 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), Paste Din Grâu Integral Cu Vinete Prăjite Și Roșii, și Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți placa mare cu strat dublu de prosoape de hârtie sau prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Întindeți vinetele peste prosoape de hârtie. Acoperiți cu un alt strat dublu de prosoape de hârtie și așezați a doua farfurie mare deasupra. Cuptorul cu microunde la putere mare până când bucățile de vinete se prăbușesc ușor atunci când sunt presate, 2 până la 3 minute (aveți grijă, placa va fi fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Îndepărtați excesul de umiditate din bucățile de vinete apăsând pe prosoape de hârtie cu un prosop de bucătărie curat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Așezați pastele într-o cratiță mare și acoperiți cu apă bine sărată cu 2 inci. Aduceți la fierbere la foc mare, acoperiți oala, scoateți-o de pe foc și lăsați să gătească până când pastele sunt al dente (vezi spatele cutiei pentru sincronizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți pastele, rezervând 2 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie saut de 12 inci, pe partea dreaptă, la foc mare, până se topește și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciupercile și vinetele și gătiți, amestecând ocazional până când ciupercile și-au eliberat toată umezeala și ciupercile și vinetele sunt bine rumenite, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8
Adăugați usturoi și cimbru și gătiți, amestecând constant până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați suc de lămâie și roșii și aduceți la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
10
Adăugați paste fierte în sos, adăugând lichid suplimentar de gătit până când sosul atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Serviți imediat cu Parmigiano-Reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista