Paste cu vinete, Portobella și roșii

Paste cu vinete, Portobella și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu vinete, Portobella și roșii. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 752 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână capace de ciuperci portabella, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 154 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), Paste Din Grâu Integral Cu Vinete Prăjite Și Roșii, și Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți placa mare cu strat dublu de prosoape de hârtie sau prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Întindeți vinetele peste prosoape de hârtie. Acoperiți cu un alt strat dublu de prosoape de hârtie și așezați a doua farfurie mare deasupra. Cuptorul cu microunde la putere mare până când bucățile de vinete se prăbușesc ușor atunci când sunt presate, 2 până la 3 minute (aveți grijă, placa va fi fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Îndepărtați excesul de umiditate din bucățile de vinete apăsând pe prosoape de hârtie cu un prosop de bucătărie curat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Așezați pastele într-o cratiță mare și acoperiți cu apă bine sărată cu 2 inci. Aduceți la fierbere la foc mare, acoperiți oala, scoateți-o de pe foc și lăsați să gătească până când pastele sunt al dente (vezi spatele cutiei pentru sincronizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți pastele, rezervând 2 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie saut de 12 inci, pe partea dreaptă, la foc mare, până se topește și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ciupercile și vinetele și gătiți, amestecând ocazional până când ciupercile și-au eliberat toată umezeala și ciupercile și vinetele sunt bine rumenite, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8
Adăugați usturoi și cimbru și gătiți, amestecând constant până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați suc de lămâie și roșii și aduceți la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
10
Adăugați paste fierte în sos, adăugând lichid suplimentar de gătit până când sosul atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Serviți imediat cu Parmigiano-Reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista