Paste cu vinete, Portobella și roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu vinete, Portobella și roșii. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 752 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână capace de ciuperci portabella, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 154 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), Paste Din Grâu Integral Cu Vinete Prăjite Și Roșii, și Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți placa mare cu strat dublu de prosoape de hârtie sau prosop de bucătărie curat.
Întindeți vinetele peste prosoape de hârtie. Acoperiți cu un alt strat dublu de prosoape de hârtie și așezați a doua farfurie mare deasupra. Cuptorul cu microunde la putere mare până când bucățile de vinete se prăbușesc ușor atunci când sunt presate, 2 până la 3 minute (aveți grijă, placa va fi fierbinte).
Îndepărtați excesul de umiditate din bucățile de vinete apăsând pe prosoape de hârtie cu un prosop de bucătărie curat. Pune deoparte.
Așezați pastele într-o cratiță mare și acoperiți cu apă bine sărată cu 2 inci. Aduceți la fierbere la foc mare, acoperiți oala, scoateți-o de pe foc și lăsați să gătească până când pastele sunt al dente (vezi spatele cutiei pentru sincronizare).
Scurgeți pastele, rezervând 2 căni de lichid.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie saut de 12 inci, pe partea dreaptă, la foc mare, până se topește și începe să se rumenească.
Adăugați ciupercile și vinetele și gătiți, amestecând ocazional până când ciupercile și-au eliberat toată umezeala și ciupercile și vinetele sunt bine rumenite, aproximativ 6 minute.
Adăugați usturoi și cimbru și gătiți, amestecând constant până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați suc de lămâie și roșii și aduceți la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Adăugați paste fierte în sos, adăugând lichid suplimentar de gătit până când sosul atinge consistența dorită.
Serviți imediat cu Parmigiano-Reggiano ras.