Slow Cooker Carne de porc umăr paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 658 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Dacă aveți la îndemână paste, vin, ceapă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Umăr De Porc Cu Aragaz Lent, Umăr De Porc Cu Aragaz Lent, și Mexican tras Umăr de porc în aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Așezați umărul de porc, pancetta, ceapa, usturoiul, vinul, roșiile, frunzele de dafin, feniculul zdrobit, cimbru și fulgii de ardei roșu într-un aragaz lent. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Se amestecă pentru a combina, se acoperă și se gătește la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Umăr De Porc
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoi
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Scoateți carnea de porc din aragazul lent și transferați-o pe un platou sau pe o tăietură. Aruncați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin din sos. Când carnea de porc se răcește suficient pentru a se manipula, tăiați carnea și aruncați grăsimea și oasele. Întoarceți carnea în sos și amestecați pentru a combina. Gustați și reglați condimentele. Se lasă să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Când este gata de servit, aruncați sosul cu paste fierte și garnisiți cu parmezan și coajă de lămâie.