Pastele cu tulpini de păpădie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 2,71 USD pe porție. O porție conține 705 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Paste Coapte Cu Verdeață De Păpădie Și Cârnați, Salată de paste cu verdeață de păpădie și brânză Feta, și Paste Primavera Cu Usturoi Verde Și Verde Păpădie.
Instrucțiuni
1
Gatiti linguina intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Adăugați tulpinile de păpădie în tigaie și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Scurgeți linguina. Într-un castron mare încălzit, aruncați pastele cu tulpini de păpădie, suc de lămâie și un vârf mare de piper roșu zdrobit. Condimentează cu sare și servește; treceți parmezanul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Recomandarea vinului: tulpinile de păpădie și aromele clasice italiene-ulei de măsline, usturoi, Parmezan și pancetta-necesită un alb italian Fructat, tart și uscat. Cea mai bună alegere: un Gavi, poate Michele Chiarlo din 1995 sau Vila La Scolca din 1995.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil