Paste cu sparanghel, fasole Cannellini și cremă de Porcini

Paste cu sparanghel, fasole Cannellini și cremă de Porcini
Pastele cu sparanghel, fasole Cannellini și cremă de Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de lapte de soia, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi tofu de mătase, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Ciocolată Mătăsoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Paste Penne cu fasole Cannellini și Prosciutto, Paste cu dovlecei, ciuperci și fasole Cannellini în Marinara, și Paste de mărar-dovlecei cu fasole Cannellini, inimi de palmier și Feta.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa clocotită peste ciuperci și se înmoaie până se rehidratează complet, aproximativ 20 de minute. Strecurați-le printr-o sită fină sau un filtru de cafea, prinzând și rezervând lichidul; clătiți-le dacă sunt nisipoase și tocați. Pune deoparte. Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă clocotită până când sunt al dente. Când este gata, scurgeți-l, rezervând 1/2 cană din apa de gătit și puneți pastele într-un bol de servire. În timp ce pastele se gătesc, amestecați tofu de mătase, lapte de soia și usturoi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Silken TofuSilken Tofu
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lapte De SoiaLapte De Soia
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă într-o cratiță, se adaugă un vârf de nucșoară și lichidul de ciuperci rezervat și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați sucul de lămâie, sherry, ciupercile rezervate și fasolea scursă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Se adaugă sare și piper după gust. Fierbeți până când fasolea este caldă. Și în timp ce gătiți, aburiți sparanghelul până când este fraged, dar crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Adăugați sparanghelul în pastele fierte și aruncați sosul. Dacă pare uscat, adăugați puțină apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
6
Adăugați mai multă sare sau piper după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate88
Revista