Paste cu sparanghel, fasole Cannellini și cremă de Porcini

Paste cu sparanghel, fasole Cannellini și cremă de Porcini
Pastele cu sparanghel, fasole Cannellini și cremă de Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de lapte de soia, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi tofu de mătase, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Ciocolată Mătăsoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Paste Penne cu fasole Cannellini și Prosciutto, Paste cu dovlecei, ciuperci și fasole Cannellini în Marinara, și Paste de mărar-dovlecei cu fasole Cannellini, inimi de palmier și Feta.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa clocotită peste ciuperci și se înmoaie până se rehidratează complet, aproximativ 20 de minute. Strecurați-le printr-o sită fină sau un filtru de cafea, prinzând și rezervând lichidul; clătiți-le dacă sunt nisipoase și tocați. Pune deoparte. Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă clocotită până când sunt al dente. Când este gata, scurgeți-l, rezervând 1/2 cană din apa de gătit și puneți pastele într-un bol de servire. În timp ce pastele se gătesc, amestecați tofu de mătase, lapte de soia și usturoi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Silken TofuSilken Tofu
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Lapte De SoiaLapte De Soia
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă într-o cratiță, se adaugă un vârf de nucșoară și lichidul de ciuperci rezervat și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați sucul de lămâie, sherry, ciupercile rezervate și fasolea scursă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Se adaugă sare și piper după gust. Fierbeți până când fasolea este caldă. Și în timp ce gătiți, aburiți sparanghelul până când este fraged, dar crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Adăugați sparanghelul în pastele fierte și aruncați sosul. Dacă pare uscat, adăugați puțină apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați mai multă sare sau piper după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate88
Revista