Paste cu sos proaspăt de roșii fără gătit

Paste cu sos proaspăt de roșii fără gătit
Pastele cu sos proaspăt de roșii fără gătit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 459 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de oregano, roșii de struguri, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sos de roșii proaspete fără gătit cu paste, Paste cu sos proaspăt de roșii fără gătit, și Gatiti cartea: Paste Farro cu sos picant de rosii Salam si menta proaspata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, uleiul, usturoiul, pătrunjelul, oregano, sarea măsurată și piperul într-un castron mare, nereactiv și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să stea la temperatura camerei pentru a permite aromelor să se contopească, cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.Aduceți la fiert o oală mare cu apă puternic sărată, adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului sau până când sunt al dente. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit, apoi scurgeți.Adăugați imediat pastele fierbinți în vasul cu roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați apa rezervată pentru paste, brânza de capră și parmezanul măsurat și aruncați până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Serviți imediat sau la temperatura camerei, trecând mai mult parmezan pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista